Rummen på vandrarhem i Skebokvarn

Upplev Södermanland hos oss i Skebokvarn

Rummen

Gamla Mejeriet har 16 bäddar fördelat på 5 rum. De flesta rummen är, nyrenoverade och inredda i samma stil men de har olika form och storlek. Kök, toalett, dusch och tv-rum finns utanför rummen.

Inga rum är handikappanpassade eftersom alla rum ligger på andra och tredje våningen. Frukost serveras i bottenvåningens café. Hundar är välkomna i ettl rum.

Priser

Hos oss kan du sova i en skön säng. Vi har 2, 3, och 7 bäddsrum. Vill du sova ensam i ett singelrum får du gärna göra det. Hos oss är även hundar välkomna, då tillkommer hundtilläggs kostnad. Har du inga lakan med dig, går det bra att hyra sängkläder. Har du en liten med dig, så har vi en spjälsäng som ni gärna får låna om den är ledig.

Du betalar 295 kr / natt
Singelrum 455 kr / natt
Sängkläder 75 kr / säng
Hundtillägg 75 kr / natt
Frukost 75 kr / person

Gemensamma utrymmen

Kök, toalett, dusch och tv finns som gemensamma utrymmen.

Utomhus finns en fin trädgård att sitta i. Om solen är för stark eller om regnet faller kan man sitta på den stora verandan till kanotcentret. I trädgården kan man grilla på lånad grill.

Det finns fina promenader och strövområden. Antingen kan man följa den gamla järnvägen mot Malmköping eller så kan man gå gamla landsvägen in mot Helgesta.
 

 

Gamla Mejeriet i Skebokvarn, Adress: Sparreholmsvägen 8, Flen, tel 0157-720 28 - Produced by Kanuk of Sweden